- Mijn specialiteiten

Mijn specialiteiten

Allereerst, waaraan herkent u een vakbekwame pedicure?

ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden! De meeste gediplomeerde leden voeren het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website, net zoals ik.

Nagelreparatie / Nagelprothese

Na het behalen van mijn diploma heb ik de cursus nagelreparatie/nagelprothese gevolgd. Door middel van de modernste technieken op het gebied van gel en acryl is het mogelijk om diverse soorten aangeboren of verworven nagelafwijkingen te repareren. Denk hierbij aan gescheurde nagels of ontbrekende nagelhoeken.

Na behandeling is de nagel niet van echt te onderscheiden!

 

Cosmetische voetverzorging

Ook kunt u bij mij terecht voor een cosmetische voetbehandeling,

Cosmetische voetverzorging staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten.                                                                                 Na een scrub behandeling en een voetmasker volgt een heerlijk onstpannende voet/onderbeen massage. Dit is een puur verzorgende behandeling van de voeten. Ook zeer geschikt als cadeau!

Voor de Cosmetische voetverzorging maak ik gebruik van de producten van Strictly Pure, deze producten zijn dierproefvrij en de gebruikte grondstoffen zijn van de allerhoogste kwaliteit. Verse en gedroogde kruiden, kostbare oliën uit bloemen, noten en vruchten zijn de basis van de kruidenextracten welke als werkzame stoffen in de producten worden verwerkt.                               Overmatige toevoegingen van parfums, synthetische stoffen of middelen om de houdbaarheid te vergroten worden zoveel als mogelijk vermeden.